Du er her: Håkull Gruppen » Undertjeneste

Supply Chain Management

Vi leverer sømløse og integrerte løsninger som gir konkrete resultater til kostnadseffektivitet, kundetilfredshet og bunnlinje resultater. Gjennom langsiktig samarbeid, konkurransedyktig kostnadsstyring og kontinuerlig forbedring, forsøker Håkull å nå våre kunders strategiske krav på globalt, regionalt og lokalt nivå.

Projekttransport

Vi tilbyr skreddersydde løsninger for transport av spesialgods og overdimensjonerte kolli med bil, båt og fly. Vi kan organisere det hele fra A til Å, inkludert chartring av fly/båt, innhenting av nødvendige tillatelser, tollklarering og andre formaliteter.

Multimodale tjenester

Håkull fokuserer på å maksimere effektiviteten av ulike transportplattformer og kortere transittid, samtidig som at kostnadene reduseres og miljøet beskyttes. Vårt verdensomspennende transportnettverk gir oss muligheten til og dekke dine behov på en stadig bedre måte med høy synlighet og tracking muligheter.

Lagertjenester

Håkull kan tilby et bredt utvalg av lagringstjenester både i Norge og Danmark. Enten det er snakk om kort- eller langtidslagring, så håndterer vi det meste. Vi kan også tilby lagring på Tollager status A. Vi har: 11500 m2 lagringsplass på Foss-Eikeland i Sandnes, Norge 2600 m2 lagringsplass i Nørresundby, Danmark 1000 m2 lagringsplass på […]

Told

Håkull AS fungerer også som mottaksspeditør for flere av våre kunder. Vi er selvsagt tilknyttet TVINN-systemet og besitter nødvendige godkjenninger for Transittering (NCTS). Vi er også godkjent av Mattilsynet for klarering av planter samt at vi har godkjenning for transport av vin og brennevin fra Tollvesenet. Håkull AS er AEO-godkjent.